Гостре м'ясо
Інгредієнти
- 1 кг м'яса (свинина або яловичина)
- 2 головки часнику
- 3-4 морквини
- 3-4 цибулини
- мелений перець
- оцет
- сіль за смаком
- олія для смаження
Етапи приготування
- Часник, моркву, virshi цибулю очистити, вимити.
- Часник мілко подрібнити, моркву натерти на крупній терці, цибулю нарізати кубиками.
- М'ясо вимити, нарізати дрібною соломкою.
- З'єднати м'ясо, часник, посолити, поперчити за смаком, залити оцтом, щоб він повністю покрив м'ясо. Залишити на 3 год маринуватися. Коли м'ясо побілішає, оцет злити.
- М'ясо підсмажити на олії до готовності, дати охолонути.
- Моркву та цибулю підсмажити на олії, дати охолонути. З'єднати м'ясо та зажарку, перемішати.
Комментарии (0)