Гостре м'ясо

0.0/5 оценка (0 голосов)
  • Час приготування: 4 год
  • Складність: Середня
  • Друк:

Інгредієнти

  • 1 кг м'яса (свинина або яловичина)
  • 2 головки часнику
  • 3-4 морквини
  • 3-4 цибулини
  • мелений перець
  • оцет
  • сіль за смаком
  • олія для смаження

Етапи приготування

  1. Часник, моркву, virshi цибулю очистити, вимити.
  2. Часник мілко подрібнити, моркву натерти на крупній терці, цибулю нарізати кубиками.
  3. М'ясо вимити, нарізати дрібною соломкою.
  4. З'єднати м'ясо, часник, посолити, поперчити за смаком, залити оцтом, щоб він повністю покрив м'ясо. Залишити на 3 год маринуватися. Коли м'ясо побілішає, оцет злити.
  5. М'ясо підсмажити на олії до готовності, дати охолонути.
  6. Моркву та цибулю підсмажити на олії, дати охолонути. З'єднати м'ясо та зажарку, перемішати.

ВКонтакті коментарі

Комментарии (0)