Голубці

0.0/5 оценка (0 голосов)
  • Складність: Середня
  • Друк:

Інгредієнти

  • 2 середні головки капусти
  • 500г рису
  • 1кг свинячо-яловичого фаршу
  • 2-3 цибулини
  • 2-3 моркви
  • томатна паста або сік
  • сіль та перець до смаку
  • олія

Етапи приготування

  1. Запарити окропом капусту, anekdot обібрати листки.
  2. Рис зварити до півготовності та охолодити, цибулю нарізати кубиками і спасерувати до золотистого кольору на олії і до неї додати моркву, натерту на грубій тертці, разом протушкувати.
  3. До рису висипати тушковану цибулю з морквою, фарш, додати сіль та перець, 2-3 столові ложки томатної пасти. Приготовленим фаршем начинити листки капусти та закрутити голубці.
  4. Скласти голубці в каструлю, залити розведеною у воді томатною пастою або соком (для кращого кольору та смаку) та посолити.
  5. Спершу варити на великому вогні, щоби закипіло. А коли закипить, то зменшити вогонь і залишити, аби кипіло лише трохи. Варити 45-60 хв. до готовності, залежно від сорту капусти.

ВКонтакті коментарі

Facebook коментарі

Комментарии (0)