Запарити окропом капусту,
anekdot обібрати листки.
Рис зварити до півготовності та охолодити, цибулю нарізати кубиками і спасерувати до золотистого кольору на олії і до неї додати моркву, натерту на грубій тертці, разом протушкувати.
До рису висипати тушковану цибулю з морквою, фарш, додати сіль та перець, 2-3 столові ложки томатної пасти. Приготовленим фаршем начинити листки капусти та закрутити голубці.
Скласти голубці в каструлю, залити розведеною у воді томатною пастою або соком (для кращого кольору та смаку) та посолити.
Спершу варити на великому вогні, щоби закипіло. А коли закипить, то зменшити вогонь і залишити, аби кипіло лише трохи. Варити 45-60 хв. до готовності, залежно від сорту капусти.
Комментарии (0)