Чебуреки

4.2/5 оценка (5 голосов)
  • Час приготування: 60 хвилин
  • Складність: Простоий
  • Друк:
Рецепт - Чебуреків

Інгредієнти

  • 1,5 склянки кип'ятку
  • 100г маргарини
  • 1 яйце
  • 4-5 склянки борошна
  • 1 ст.л. горілки
  • сіль
  • 500г фаршу асорті
  • 3 цибулини
  • 1 склянка кефіру
  • олія

Етапи приготування

  1. Розтопити маргарин в кип'ятку, ремонт-квартир-львів.укр добавити яйце, сіль, горівку і 1 склянку борошна, перемішати і дати охолонути.
  2. Добавити решту борошна і замісити м'яке тісто. Залишити на 30 хвилин.
  3. Начинка: до фаршу добавити подрібнену цибулю, кефір, посолити і поперчити.
  4. Тісто розділити на 25 шариків, розкачати. На середину тіста викласти начинку, заліпити краї.
  5. Жарити чебуреки у великій кількості олії до готовності.

ВКонтакті коментарі

Комментарии (0)