Чебуреки

Інгредієнти
- 1,5 склянки кип'ятку
- 100г маргарини
- 1 яйце
- 4-5 склянки борошна
- 1 ст.л. горілки
- сіль
- 500г фаршу асорті
- 3 цибулини
- 1 склянка кефіру
- олія
Етапи приготування
- Розтопити маргарин в кип'ятку, ремонт-квартир-львів.укр добавити яйце, сіль, горівку і 1 склянку борошна, перемішати і дати охолонути.
- Добавити решту борошна і замісити м'яке тісто. Залишити на 30 хвилин.
- Начинка: до фаршу добавити подрібнену цибулю, кефір, посолити і поперчити.
- Тісто розділити на 25 шариків, розкачати. На середину тіста викласти начинку, заліпити краї.
- Жарити чебуреки у великій кількості олії до готовності.
Комментарии (0)