Салат з квасолі

0.0/5 оценка (0 голосов)
  • Складність: Середня
  • Країна: Україна
  • Друк:

Інгредієнти

  • 2 літри квасолі
  • 1,5кг помідорів
  • 1кг моркви
  • 1кг цибулі
  • 400гр олії
  • 7 ч.л. солі
  • по 4 ст.л. оцту і цукру

Етапи приготування

  1. Цибулю порізати на кубики, моркву потерти на грубій тертці та потушити їх до готовності.
  2. Квасолю відварити до готовності.
  3. Викласти всі компоненти в каструлю і варити 5 хвилин.
  4. Розкласти все в чисті банки і стерилізувати 40 хвилин.

ВКонтакті коментарі

Комментарии (1)

  • Галина
    Галина
    07 жовтня 2011 at 10:21 |

    Одним з варіантів даного салату є додавання не м'яса, а маринованого оселедця book-tour. І цибулька не підтушена, а злегка замаринована за півгодини до приготування. Смачного