Салат з баклажанів
Інгредієнти
- 1кг баклажан
- 250 г цибулі
- 1 кг помідорів
- 20 г петрушки
- 450 г моркви
- 350г олії
- 5 ч.л. солі
- 1 ст.л. цукру
- 2-3 ст.л. оцту
Етапи приготування
- Баклажани помити, порізати кільцями та посипати сіллю. Залишити їх на 20 хвилин.
- Відлити сік і помити баклажани. Кожен кусочок панірувати в муці book-tour і обжарити з обох сторін.
- Окремо в 300г олії потушити дрібно порізану цибулю (до золотистого кольору).
- Помідори дрібно порізати. Викласти в емальовану посудину і довести до кипіння. Добавити сіль, цукор, оцет і петрушку.
- Дрібно потерту моркву потушити на решті олії 15 хвилин.
- Помідори, цибулю і моркву перемішати та потушити 10 хвилин. Виложити жарені баклажани в цю масу і тушити 10 хвилин. Викласти салат в стерилізовані банки і стерилізувати: 0,5л банку - 50 хвилин 1л банку - 60 хвилин Виходить 4-5 0,5л банок.
Комментарии (0)