Салат з баклажанів

5.0/5 оценка (2 голосов)

Інгредієнти

  • 1кг баклажан
  • 250 г цибулі
  • 1 кг помідорів
  • 20 г петрушки
  • 450 г моркви
  • 350г олії
  • 5 ч.л. солі
  • 1 ст.л. цукру
  • 2-3 ст.л. оцту

Етапи приготування

  1. Баклажани помити, порізати кільцями та посипати сіллю. Залишити їх на 20 хвилин.
  2. Відлити сік і помити баклажани. Кожен кусочок панірувати в муці book-tour і обжарити з обох сторін.
  3. Окремо в 300г олії потушити дрібно порізану цибулю (до золотистого кольору).
  4. Помідори дрібно порізати. Викласти в емальовану посудину і довести до кипіння. Добавити сіль, цукор, оцет і петрушку.
  5. Дрібно потерту моркву потушити на решті олії 15 хвилин.
  6. Помідори, цибулю і моркву перемішати та потушити 10 хвилин. Виложити жарені баклажани в цю масу і тушити 10 хвилин. Викласти салат в стерилізовані банки і стерилізувати: 0,5л банку - 50 хвилин 1л банку - 60 хвилин Виходить 4-5 0,5л банок.

ВКонтакті коментарі

Комментарии (0)