Салат "Дари осені"
Інгредієнти
- 4кг солодкого перцю
- 1кг помідорів
- 1кг моркви
- 1кг цибулі
- 500г квасолі
- 50мл олії
- 1ч.л. оцту (9%)
- пряності і сіль до смаку
Етапи приготування
- Сушену квасолю замочити в холодній воді на 5-6 годин. Воду злити, залити квасолю свіжою водою і відварити без солі до напів готовності.
- Свіжу квасолю відварити зразу. Процідити, ardilla-cms промити і остудити.
- Солодкий перець і цибулю нарізати кільцями, помідори - кільцями, моркву натерти на середній тертці.
- Овочі змішати з квасолею, посолити і витримати 6-8 годин в холодному місці.
- Сік, що утворився злити.
- Добавити до овочів олію, пряності, сіль і тушкувати протягом 30-40 хвилин. Готовий салат гарячим розкласти в підготовлені банки, влити оцет і закрити.
Комментарии (0)