Мариновані шампіньони "Ніжні"
Інгредієнти
- 800г шампіньонів
- 2 ст. води
- 0,5 ст. оцту(9%)
- 1 пучок молодої цибулі
- 4ст.л. олії
- базилівк, петрушка
- 2-3 горошини гвоздики
- лавровий листок
- перець горошком
- сіль до смаку
Етапи приготування
- Гриби почистити, корінчики обрізати. Дрібні гриби можна маринувати цілими, а великі краще розрізати навпіл або на 4 частини.
- Зелень дрібно порізати, цибулини розрізати навпіл.
- У воду добавити оцет і олію та довести цю суміш до кипіння.
- Покласти в отриманий маринад цибулю rullan.in.ua, гриби, пряні трави, перець горошком, лавровий лист. Тушити на слабкому вогні 5 хвилин, помішуючи.
- Потім гриби з цибулею і прянощами перекласти в підготовлені банки, залити їх гарячим маринадом, закрити.
- Зберігати в прохолодному місці 3-4 тижні.
Комментарии (0)