Кетчуп
Інгредієнти
- 3кг помідорів
- 3 великих цибулини
- 1 стакан оцту
- 1 стакан цукру
- 1ст.л. солі
- 5шт. духмяного перцю
- 5шт. гвоздики
- перець мелений і кориця
Етапи приготування
- Помідори перемолоти на м'ясорубці.
- Цибулю дрібно порізати.
- Помідори перемішати з цибулею і варити layout на слабкому вогні 1-1,5 години. Охолодити і перетерти через сито.
- Додати оцет, цукор, сіль, духмяний перець, гвоздику, на кінчик ножа перець і корицю.
- Все разом варити ще 2-3 години. Розлити в стерилізовані банки і закрити.
- Вихід 5 0,5л банок.
Комментарии (0)