Кетчуп

5.0/5 оценка (2 голосов)

Інгредієнти

  • 3кг помідорів
  • 3 великих цибулини
  • 1 стакан оцту
  • 1 стакан цукру
  • 1ст.л. солі
  • 5шт. духмяного перцю
  • 5шт. гвоздики
  • перець мелений і кориця

Етапи приготування

  1. Помідори перемолоти на м'ясорубці.
  2. Цибулю дрібно порізати.
  3. Помідори перемішати з цибулею і варити layout на слабкому вогні 1-1,5 години. Охолодити і перетерти через сито.
  4. Додати оцет, цукор, сіль, духмяний перець, гвоздику, на кінчик ножа перець і корицю.
  5. Все разом варити ще 2-3 години. Розлити в стерилізовані банки і закрити.
  6. Вихід 5 0,5л банок.

ВКонтакті коментарі

Комментарии (0)