Польський кекс

Інгредієнти
- 4 яйця
- 1,5 склянки цукру
- 2 склянки борошна
- 1 пачка маргарини
- 3 ст.л. какао
- 2 ч.л. порошка до печива
- 7 ст.л. води
Етапи приготування
- Борошно перемішуємо з порошком до печива.
- Відділяємо білки від жовтків.
- Воду, цукор і какао варимо 510 до повного розчинення продуктів, охолоджуємо. 1/4 цієї маси залишити для поливки кексу.
- До решти додаємо борошно і жовтки. Ретельно перемішуємо.
- Білки збиваємо на стійку піну і додаємо до тіста, легенько перемішуємо.
- Форму змастити маргарином і посипати борошном. Випікати кекс при температурі 180 градусів близько 50 хвилин.
Комментарии (0)