Польський кекс

3.4/5 оценка (9 голосов)
  • Друк:
рецепт Польський кекс

Інгредієнти

  • 4 яйця
  • 1,5 склянки цукру
  • 2 склянки борошна
  • 1 пачка маргарини
  • 3 ст.л. какао
  • 2 ч.л. порошка до печива
  • 7 ст.л. води

Етапи приготування

  1. Борошно перемішуємо з порошком до печива.
  2. Відділяємо білки від жовтків.
  3. Воду, цукор і какао варимо 510 до повного розчинення продуктів, охолоджуємо. 1/4 цієї маси залишити для поливки кексу.
  4. До решти додаємо борошно і жовтки. Ретельно перемішуємо.
  5. Білки збиваємо на стійку піну і додаємо до тіста, легенько перемішуємо.
  6. Форму змастити маргарином і посипати борошном. Випікати кекс при температурі 180 градусів близько 50 хвилин.

ВКонтакті коментарі

Facebook коментарі

Комментарии (0)