Лимонний кекс з чорницями

Інгредієнти
- 120г масла
- 2 яйця
- 0,5 склянки цукру
- 120г сметани
- 125 мл молока
- цедра 1 лимону
- 1 ст.л. розпушувача
- 2 ст.л. лимонного соку
- 2 склянки борошна
- чорниці
Етапи приготування
- М'яке масло розтираєм з цукром.
- По-одному добавляєм яйця, ретельно перемішуєм.
- Добавляєм сметану, цедру, лимонний сік, молоко та всипаєм борошно з розпушувачем. Замішуєм тісто.
- Якщо чорниця свіжа, то добавляєм її в тісто. Якщо заморожена, то безпосередньо у форму.
- Пекти 20 хвилин при температурі 180 градусів.
Комментарии (0)