Кавові мафіни
Інгредієнти
- кава заварна або розчинна 50мл
- 200г цукру
- 100г вершкового масла
- 150мл молока
- 200г борошна
- 3 ст.л. какао
- 2 яйця
- сіль
- розпушувач для тіста
- ванілін
Етапи приготування
- Збити яйця, додати молоко, розтоплене вершкове масло, теплу каву.
- Борошно просіяти з сіллю і розпушувачем (2-3 ч.л.), добавити какао і ванілін, з'єднати з кавовою масою (перемішати вінчиком, не збивати).
- Тісто розлити по формочкам змащеним маслом, заповнивши їх на 2/3. Пекти 15-20 хвилин.
- Готові мафіни вийняти з формочок, охолодити, прикрасити шоколадним кремом або збитими вершками.
Комментарии (0)