Тірамісу

5.0/5 оценка (2 голосов)
Тірамісу торт рецепт

Інгредієнти

  • 4 яйця
  • 100г цукру
  • 500г маскарпоне
  • 250г печива Савоярді
  • 350мл кави
  • какао порошок
  • 2-3 ст.л. вина, лікеру k-p.net.ua, бренді або коньяку

Етапи приготування

  1. Відділити білки від жовтків. Жовтки перетерти з цукром.
  2. До жовтків додати маскарпоне та ретельно перемішати.
  3. Білки збити в міцну піну. Білки додати в жовтково - сирну масу та ретельно перемішати.
  4. Печиво мокати в холодну каву. Це потрібно робити дуже швидко, щоб печиво не розмокло. Каву приготувати так як Вам подобається. За бажанням до неї можна додати вино, лікер, бренді чи коньяк.
  5. У форму щільно викласти печиво змочене в каві. Зверху викласти половину крему та розрівняти. Потім знову викласти змочене в каві печиво. На них викласти решту крему і розрівняти.
  6. Десерт покласти в холодильник на 5-6 годин. Потім посипати через сито какао. Розрізати на порції. Розрізати потрібно дуже обережно, бо десерт дуже ніжний.

ВКонтакті коментарі

Facebook коментарі

Комментарии (0)