Відділити білки від жовтків. Жовтки перетерти з цукром.
До жовтків додати маскарпоне та ретельно перемішати.
Білки збити в міцну піну. Білки додати в жовтково - сирну масу та ретельно перемішати.
Печиво мокати в холодну каву. Це потрібно робити дуже швидко, щоб печиво не розмокло. Каву приготувати так як Вам подобається. За бажанням до неї можна додати вино, лікер, бренді чи коньяк.
У форму щільно викласти печиво змочене в каві. Зверху викласти половину крему та розрівняти. Потім знову викласти змочене в каві печиво. На них викласти решту крему і розрівняти.
Десерт покласти в холодильник на 5-6 годин. Потім посипати через сито какао. Розрізати на порції. Розрізати потрібно дуже обережно, бо десерт дуже ніжний.
Комментарии (0)