Гарбуз почистити, порізати кубиками, покласти в кип'ячене молоко і варити протягом 15-20хв.
Викласти гарбуз на сито і дати стікти рідині. Потім його пом'яти і охолодити. Додати борошно, яйця, цукор, сіль і замісити тісто.
Начинка: ізюм помити, залити гарячою водою на 10 хв. Воду злити, ізюм висушити. Сир протерти через сито, додати ізюм, цукор, ванільний цукор, яйце і ретельно перемішати.
Тісто розкачати товщиною в 2см. Вирізати кружечки діаметром 10см. Денцем склянки зробити по середині кружечків заглиблення.
В це заглиблення викласти начинку. Викласти ватрушки на змащений олією противень.
Змастити ватрушки яйцем і пекти протягом 30-40 хв в розігрітій до 180 градусів духовці.
Комментарии (0)