Ватрушки з гарбуза "Сонечко"

0.0/5 оценка (0 голосов)
  • Час приготування: 1 год 15 хв
  • Порцій: 3
  • Складність: Середня
  • Друк:

Інгредієнти

  • 400г гарбуза
  • 0,5 склянки молока
  • 1,5 склянки борошна
  • 2 яйця
  • 0,5 ч.л. солі
  • 0,5 склянки цукру
  • олія
  • для начинки: 200г домашнього сиру
  • 1 яйце
  • 70г ізюму
  • 1 ст.л. цукру
  • 0,5 ч.л. ванільного цукру

Етапи приготування

  1. Гарбуз почистити, порізати кубиками, покласти в кип'ячене молоко і варити протягом 15-20хв.
  2. Викласти гарбуз на сито і дати стікти рідині. Потім його пом'яти і охолодити. Додати борошно, яйця, цукор, сіль і замісити тісто.
  3. Начинка: ізюм помити, залити гарячою водою на 10 хв. Воду злити, ізюм висушити. Сир протерти через сито, додати ізюм, цукор, ванільний цукор, яйце і ретельно перемішати.
  4. Тісто розкачати товщиною в 2см. Вирізати кружечки діаметром 10см. Денцем склянки зробити по середині кружечків заглиблення.
  5. В це заглиблення викласти начинку. Викласти ватрушки на змащений олією противень.
  6. Змастити ватрушки яйцем і пекти протягом 30-40 хв в розігрітій до 180 градусів духовці.

ВКонтакті коментарі

Комментарии (0)