Сирні булочки з повидлом

4.7/5 оценка (3 голосов)
  • Час приготування: 1год.
  • Порцій: 12
  • Складність: Середня
  • Країна: Україна
  • Друк:
Сирні булочки з повідлом

Інгредієнти

  • 400г борошна
  • 1 пачка сухих дріжджів
  • 100г цукру
  • 2 яйця
  • 250г мякого сиру
  • 100г масла
  • дрібка солі

Етапи приготування

  1. Борошно розмішати з дріжджами.
  2. Додати цукор, яйця, сир, розтоплене і охолоджене масло, дрібку солі. Замісити тісто і поставити в тепле місце.
  3. Розкачати тісто джгутом і розділити на 12 однакових кусочків, які скатати в шарики.
  4. Ці шарики не дуже тонко розкачати скалкою. В середину кожного положити повидло. Булочки викладати на змащене деком масло.
  5. Накрити їх і дати підійти. Випікати при температурі 180-200 градусів 30 хвилин.

ВКонтакті коментарі

Комментарии (0)