Сирні булочки з повидлом

Інгредієнти
- 400г борошна
- 1 пачка сухих дріжджів
- 100г цукру
- 2 яйця
- 250г мякого сиру
- 100г масла
- дрібка солі
Етапи приготування
- Борошно розмішати з дріжджами.
- Додати цукор, яйця, сир, розтоплене і охолоджене масло, дрібку солі. Замісити тісто і поставити в тепле місце.
- Розкачати тісто джгутом і розділити на 12 однакових кусочків, які скатати в шарики.
- Ці шарики не дуже тонко розкачати скалкою. В середину кожного положити повидло. Булочки викладати на змащене деком масло.
- Накрити їх і дати підійти. Випікати при температурі 180-200 градусів 30 хвилин.
Комментарии (0)