В теплому молоці розвести дріжджі, додати цукор, 150г борошна, ретельно перемішати опару. Поставити в тепле місце на 20-25 хв, щоб вона забродила.
Потім додати збиті яйця, решту борошна, розтоплений і охолоджений маргарин, сіль, замісити не дуже густе еластичне тісто. Накрити рушником, залишити в теплому місці на 1-1,5 год, щоб підійшло.
Після того, як тісто підійде, невеликі порції тіста обкачати в борошні, щоб воно не прилипало до рук, розкачати в пласт товщиною 1-1,5 см. Стаканом вирізати кружечки.
В кружечках кришечкою від пластикової бутилки вирізати серединку.
В глибокій сковорідці нагріти олію. Опускати в нього порціями заготовки з тіста.
Жарити з кожної сторони по 30 секунд. Готові пончики трішки остудити та щедро посипати цукровою пудрою.
Комментарии (0)