Салат «Дракончик»

1.0/5 оценка (1 голосов)
  • Час приготування: 1
  • Порцій: 4
  • Складність: Середня
  • Друк:

Інгредієнти

  • 1 великий буряк
  • 2 моркви
  • 3-4 картоплини
  • 3-4 яйця
  • 1-2 цибулини
  • 2 оселедця
  • майонез
  • сіль, суміш перців

Етапи приготування

  1. Відварюємо буряк, моркву, картоплю та яйця. А доки основна частина продуктів відварюється, ми чистимо оселедець. Відрізуємо голову і хвіст, знімаємо шкіру і видаляємо кісточки.
  2. Тепер переходимо до подрібнення продуктів. Цибулю та оселедець нарізаємо маленькими кубиками. Відварені овочі, яйця охолоджуємо і чистимо від шкірки. Тремо все на великій тертці. Всі приготовлені інгредієнти, крім буряка перекладаємо у велику зручну посудину, солимо, перчимо і додаємо майонез. Все потрібно ретельно перемішати. Беремо плоске блюдо і викладаємо наш салат у формі дракона.
  3. А зверху викладаємо буряк і рівняємо надаючи більш схожі обриси дракона. Тепер залишилось саме складне, щоб наша форма перетворилась в дракона.І тут ви даєте волю своїй фантазії в оформленні. Вушка і шипи я вирізала з сиру, лапки з огірка, очі і ніздрі з горошку, ріжки з цибулі, а все решту виконала майонезом. Джерело: http://vkusno23.ru/

ВКонтакті коментарі

Facebook коментарі

Комментарии (0)

]]>