Картопля в кефірі

0.0/5 оценка (0 голосов)
  • Час приготування: 1 година
  • Складність: Простоий
  • Друк:

Інгредієнти

  • 1 кг картоплі
  • 0,5 л кефіру
  • 2 ст.л. олії
  • сіль, перець

Етапи приготування

  1. Картоплю помити, відварити до напівготовності, охолодити, почистити, порізати невеликими шматочками.
  2. В кефір додати сіль, прець за смаком, ретельно перемішати.
  3. Форму для запікання змастити олією, покласти шматочки картоплі, залити кефіром. Довести до кипіння, накрити кришкою і тушкувати на малому вогні 20-25 хв до готовності.

ВКонтакті коментарі

Facebook коментарі

Комментарии (0)

]]>