Пампушки

0.0/5 оценка (0 голосов)
  • Складність: Середня
  • Друк:

Інгредієнти

  • 0,5кг борошна
  • 1/3 склянки цукру
  • 75г вершкового масла
  • 30г дріжджів
  • 2 яйця
  • 3/4 склянки теплої води (можна на половину з молоком)
  • 2 ст.л. дрібно натертої лимонної цедри
  • джем для начинки
  • олія, цукрова пудра

Етапи приготування

  1. У просіяне борошно висипати дріжджі і цукор, влити теплу воду і замісити тісто.
  2. Залишити в теплому місці, щоб дріжджі почали бродити.
  3. Яйця розтерти, масло розтопити і охолодити.
  4. У тісто влити яйця і тепле масло, всипати цедру і ще раз замісити.
  5. Місити слід, поки тісто не почне відлипати від рук, при потребі підсипати трішки борошна.
  6. Готове тісто залишити ще на годину. Потім тісто розкачати в пласт і вирізати кружальця. В центр кожного кружечка покласти джем і сформувати пончики. Обжарити їх у фритюрі, а коли охолонуть посипати цукровою пудрою.

ВКонтакті коментарі

Facebook коментарі

Комментарии (0)

]]>